Hur man ändrar sidans standardtitel

I denna guide får du lära dig hur du byter sidans standard titel.

1. välj ”Utseende”, ”Avancerade inställningar” och sedan trycker du på ”Redigera butikens mallkoder”.
  2. Tryck på den första mallen (den längst up), i mitt fall heter den ”Wilaria ramverksmall med högerspalt”, den är även markerad med en röd rektangel runtom på bilden nedanför. namnet på mallen (i mitt fall ”Wilaria”) varierar beroende på vilket tema du använder.
  3. Tryck på fliken ”Redigera textnycklar”.
  4. Gå längst ner på sidan. Där finner du ”page_title”. I rutan under page title kan du fylla i vad du vill ha för standard titel på din sida. Tryck sedan spara.
  5. Gå nu tillbaka till steg 2 och gör detta: Tryck på den andra mallen istället för den första, i mitt fall heter den ”Wilaria ramverksmall utan högerspalt”. På bilden är den markerad med en röd rektangel runtom. När du tryck på den andra mallen så gör du steg 3 och steg 4.
  6. Det kan även hända att du har en tredje mall som du måste gå in och redigera standard titeln på.