Facebook-tillägg i butiken

Om man vill så kan man lägga till olika Facebook-tillägg i sin butik. T.ex. en ”Gilla”-knapp, kommentarsfält, med mera.

En ”Gilla”-knapp är en knapp som man kan trycka på ifall man gillar en produkt. Detta har blivit populärt överallt på webben. Många nyhetssidor använder denna ”Gilla”-knapp för att se ifall läsarna gillar artiklarna.

Klicka här för att läsa mer om olika Facebook-tillägg som man kan använda sig utav i sin butik.

För att lägga in önskade Facebook-tillägg behövs detta göras via designmallens HTML-kod. Kontakta kundtjänst om du är osäker på hur du gör.