Kontakta oss support@e-butik.se
Telefon: 08-410 097 50
Kundportal › SupportInstruktionsfilmer

Redigera butiksinställningar (enkel film)

Här kan du se en enkel instruktionsfilm om hur du redigerar dina butiksinställningar samt laddar upp en logotyp i butikens administration.

OBS! Om du har problem med att spela upp filmen så kan det beror på att din dator inte stödjer HD-uppspelning. Klicka i så fall på knappen ”HD” i filmrutan och vänta en stund.

Om du vill se filmen i helskärmsläge så klickar du på ikonen med ”fyra pilar pekande mot varsitt hörn” i filmrutan.