Installera PayPal (enkel film)

Här kan du se en enkel instruktionsfilm om hur du installerar PayPal i din e-butik.

Du kan också ladda hem PayPals guide (PDF) där du får en mer grundlig genomgång om hur du aktiverar ditt konto, samt höjer kontogränserna för ditt PayPal-konto.

OBS! Om du har problem med att spela upp filmen så kan det beror på att din dator inte stödjer HD-uppspelning. Klicka i så fall på knappen ”HD” i filmrutan och vänta en stund.