Kontakta oss support@e-butik.se
Telefon: 08-410 097 50
Kundportal › SupportInstruktionsfilmer

E-butik.se - Introduktionsfilm

Välkommen till e-butiks introduktionsfilm. I denna filmen får du en grundlig genomgång av din butik, samt butikens administration

OBS! Om du har problem med att spela upp filmen så kan det beror på att din dator inte stödjer HD-uppspelning. Klicka i så fall på knappen ”HD” i filmrutan och vänta en stund.

Om du vill se filmen i helskärmsläge så klickar du på ikonen med ”fyra pilar pekande mot varsitt hörn” i filmrutan.