Lägg unikt pris på en produktvariant

När en produkt har flera varianter, t.ex. storlek och färg, så kan varje variant även få ett unikt pris. Så här gör du då.

1. När du är inne och redigerar en produkt klickar du högst upp i hörnet på ”Byt till utökad redigering”.
  2. Efter det går du längre ned tills du kommer till rubriken ”Storlek, färg, och andra produktegenskaper”. Här kan du antagligen lägga till en produktegenskap (paket, färg, storlek, bredd osv) och sedan även en variant (då klickar du på ”Lägg till” under varje egenskap).
  3. Bocka sedan för den varianten också som du precis skapat.
  4. Gå lite längre ned på sidan till rubriken ”Resultat av produktvarianter”. Leta efter din variant och tryck på ”Ändra” bredvid. Här kommer det upp en massa inställningar för just denna variant, ändra bara priset och sedan trycker du på ”Stäng”. Sedan går du längst ned till ”Spara”-knappen för att spara produkten och dina ändringar.