Hur ändrar jag texten som kommer upp efter genomförd beställning?

Kvittosidan använder sig av textnycklar, vilket innebär att textnycklar hämtar texter som du kan styra och ändra. För att ändra textnycklar för kvittosidan gör du enligt följande:

1. Klicka på ”Utseende” och sedan på ”Avancerade inställningar”.
  2. Där inne går du till ”Specialsidor” och klickar på sidan ”Kvittosida för lagd order”.
  3. Där inne väljer du fliken ”Redigera textnycklar”.
  4. Här kan du redigera nycklarna som används för kvittosidan kunden kommer till efter en beställning.
  5. Spara under den specifika textnyckeln du ändrat, klart!